Parteneriate

Au fost dezvoltate multiple acțiuni în parteneriat cu:

  • Asociația Diakoniewernsk International Sibiu (str. Mitropoliei nr. 28) – la care doamna doctor Pantea Ecaterina a efectuat acțiuni de educație sanitară, oferind unele materiale igienico-sanitare (pasta și periuță de dinți, săpun etc.) din surse proprii, o altă parte provenind din cadrul Asociației. Acțiunea a avut un puternic efect pozitiv.

  • Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți din Vălenii de Munte, coordonată de Preotul Nicolae Tănase, având peste 400 beneficiari, a primit din partea Asociației Acord un transport cu diverse produse: 200 cutii conserve, 50 kg. dulciuri, numeroase obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie, saltele, mobile, cadre de mers, bicicleta etc.

  • Manastirea Strâmba (jud. Gorj) – la aceasta au fost transportate produse alimentare și a fost donată suma de 330 lei, acțiune desfășurată de domnul director executiv Bădescu Constantin.

  • Asociatia Femeilor din Sibiu cu care s-a realizat o acțiune comună de organizare a unui stand la pangarul Bisericii din Groapă pentru vânzarea de obiecte lucrate de mână (căciulițe, fulare, botoșei etc.), fiind încasată direct de către asociație suma de 657 lei. La rândul său, Asociația ACORD a preluat pentru beneficiarii săi un număr de 50 pachete cu articole din cele menționate mai sus pe care le-a distribuit la CSEI nr. 1 și unor familii cu copii mulți, aflați în evidența Asociației, pentru care au virat suma de 500 lei.

  • Adapostul de Noapte Sibiu care a fost susținut cu oferirea unui număr de 60 cutii de conserve și acordarea unui sprijin tehnic pentru repararea unor instalații sanitare pentru care Asociația ACORD a achitat suma aferentă.

  • Restaurantul Piano Sibiu, firma cu care s-a încheiat contractul de furnizare a pachetelor cu masa caldă săptămânală, oferind un preț rezonabil, de o calitate impecabilă pentru care, în numele beneficiarilor le exprimăm întreaga noastră considerație.

  • Apreciem că prin seriozitatea și transparența acțiunilor desfășurate, Asociația și-a câștigat stima și respectul beneficiarilor, dar și a unor persoane din afara ei care și-au oferit serviciile în mod voluntar, printre care exemplificăm pe domnul Pop Viorel care a asigurat Asociației o cantiate de peste 600 cutii conserve/legume, plus manipularea și transportul acestora la diversele Asociații mentionate mai sus.